Terug naar home Home

Tuinontwerp

Het ontwerpen van tuinen doen we op de Grondig Geniethen manier. We gooien zo min mogelijk weg, houden rekening met de ligging, licht, grond en omgeving. Er is oog voor wat is en moet blijven. We orkestreren beplantings- en verlichtingsplannen en dirigeren de aanleg. Componeren zo een unieke symfonie van de seizoenen. Speciaal voor jou.

Vier fasen naar grondig geniethen

Het ontwerpen van jouw tuin is nadenken en ontdekken. Analyseren en combineren. Componeren van de bestaande elementen, nieuwe wensen en mogelijkheden tot een nieuwe plek. Met passie kan alles. Wij zoeken alleen naar passende, originele oplossingen. Maken een tuin die bij jou past. Bekijk hier de 4 fasen naar grondig geniethen.

Al het denkwerk slaat neer in een tekening. Een ontwerp, dat handvatten biedt voor het aanleggen van een nieuwe tuin of een nieuw deel van je tuin.
Een gedetailleerd plan, als voorpret. Zodat je later volop kan geniethen.

Lees verder
Terug naar home Home
Zomer biodiversiteit

Biodiversiteit in uw tuin

Onze planeet kent een enorme diversiteit aan planten, dieren en leefgebieden. Deze bio-diversiteit heeft het moeilijk. Het delicaat evenwicht waarin niks gemist kan worden, wankelt. Kleine veranderingen hebben grote gevolgen. Eén van die gevolgen is dat wilde bijen en vlinders dreigen uit te sterven.

Door bij-aantrekkelijke soorten te planten, helpen we de bij met nectar en stuifmeel in het jaargetijde extra, waar dit zo nodig is.

Meer over biodiversiteit in uw tuin
Beplantingsplan

Beplantingsplan

Ik beteken graag iets in een goed opgebouwd en doordacht beplantingsplan. Ook voor je bestaande tuin, wanneer die je niet grondig wilt aanpakken. Maar gewoon behoefte hebt aan alleen een andere kleur en geur in je tuin. Of een andere tuinbeleving.

Meer over beplantingsplan

Tuinontwerp. Vier fasen naar Grondig Geniethen

Ik wil weten wie je bent

Om een tuin te maken die past, moet ik je leren kennen. Weten wat je wilt. Onderzoeken wat kan. Daar nemen we de tijd voor.

De eerste schetsen. Werktekening in potlood.

We zoeken een richting, maken de outline. Kleuren buiten de lijntjes. Kiezen een nieuw spoor. Op weg naar geniethen.

We weten wat je wil

Het definitief ontwerp, de plannen liggen vast. We maken technische tekeningen met instructies voor de hovenier, een beplantingsplan, een verlichtingsplan, een materialenlijst en een indicatieve begroting. We kunnen beginnen.

Het Grondig Geniethen begint

Jaren lang 12 maanden geniethen begint nu. Samen vinden we de juiste hovenier voor de klus. Aan de slag. Ik blijf daarbij, let op alle details, bewaak het budget. Zo wordt het wat het moet zijn.

Na zo’n 12 maanden - in de zomer of nazomer - kom ik graag langs. Om te zien of het is geworden wat het moet zijn. En om na te geniethen.

Voor en na Nitha

Na
Voor

Behoefte aan een frisse blik
 op je tuin?

Plan direct een vrijblijvende afspraak

In een kort tijdbestek (afhankelijk van je vraag) neemt Nitha de tuin met je door en oppert suggesties voor eventuele veranderingen.

Uw naam is verplicht
Uw telefoonnummer is verplicht
Uw e-mailadres is verplicht
In onze privacyverklaring lees je hoe we de gegevens uit dit formulier verwerken.